Hvad er BCAA’er?

Forgrenede aminosyrer eller BCAA’er er 3 af de 8 essentielle aminosyrer, som din krop har brug for til muskelreparation og andre forskellige formål. De tre essentielle aminosyrer, der er tale om, er:

– Valine
– Leucine
– Isoleucin

Aminosyrer kan opdeles i essentielle aminosyrer og ikke-essentielle aminosyrer. Din krop er i stand til selv at fremstille de ikke-essentielle aminosyrer, så dette gælder ikke de essentielle aminosyrer. Du bliver nødt til at få disse selv gennem din diæt eller kosttilskud.

BCAA’er er vigtige for din krop, de spiller en vigtig rolle i proteinsyntese. Aminosyrerne sikrer, at dine muskler kommer sig hurtigere efter en intensiv træning. De kan også sikre, at du har mindre ømhed i musklerne under eller efter træning. Det er vigtigt at få nok protein til dette.

Ud over de ovennævnte fordele har BCAA’erne også en positiv effekt på fedtforbrænding og forhindrer muskelnedbrydning. Vi kan derfor konkludere, at aminosyrerne positivt understøtter mange processer for din krop.

Det er ikke altid nødvendigt at tage dine BCAA’er separat i form af et tillæg. Dette afhænger meget af din daglige diæt. Hos Loyalprotein er BCAA’erne allerede i veganske rystelser, hvilket betyder at du får en komplet proteinblanding med de essentielle aminosyrer.

Klik her for at se vores protein shake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *