Wat zijn plantaardige eiwitten?

Loyal rice field

Heel simpel, eiwitten die afkomstig zijn van plantaardige bronnen. Plantaardige eiwitten worden vooral gemaakt van erwten, rijst & hennep. Dit zijn natuurlijke bronnen die hartstikke gezond zijn voor je lichaam. Verder bevatten de plantaardige proteïne poeders van Loyalprotein ook een compleet aminozuurprofiel. Aminozuren zijn bouwstenen voor je spieren, deze helpen je spieren te herstellen na een zware workout. 

Proteïne poeders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Een veelgebruikte soort is de wei (whey) protein, hierbij worden de eiwitten verkregen uit melk. Een wei-eiwit is dus geen eiwit uit een plantaardige bron. Op Loyalprotein.com verkopen wij enkel plantaardige eiwitten, deze eiwitten zijn dus niet afkomstig van melk. Dit is voordeliger voor het milieu en de dieren.

De ervaring is vaak dat plantaardig eiwitpoeders niet heel lekker smaken. Hier hebben wij bij Loyalprotein verandering in gebracht. Onze plantaardige eiwitten smaken heerlijk en mengen goed in je shakebeker. Heb jij ze nog niet uitgeprobeerd? Probeer het nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *