Hvad er vegetabilske proteiner?

Meget enkle proteiner, der kommer fra plantekilder. Vegetabilske proteiner er hovedsageligt lavet af ærter, ris og hamp. Dette er naturlige kilder, der er meget sunde for din krop. Desuden indeholder de vegetabilske proteinpulvere fra Loyalprotein også en komplet aminosyreprofil. Aminosyrer er byggesten til dine muskler, de hjælper dine muskler med at komme sig efter en hård træning.

Proteinpulver fås i forskellige typer. En almindeligt anvendt type er valleprotein, hvor proteinerne er fremstillet af mælk. Et valleprotein er derfor ikke et protein fra en vegetabilsk kilde. på Loyalprotein.com vi sælger kun vegetabilske proteiner, så disse proteiner kommer ikke fra mælk. Dette er mere gavnligt for miljøet og dyrene.

Erfaringen er ofte, at vegetabilske proteinpulver ikke smager særlig godt. Vi hos Loyalprotein har ændret dette. Vores plantebaserede proteiner smager godt og blandes godt i din shaker-kop. Har du ikke prøvet dem endnu? Prøv det nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *